YSoccer

Un forum... indispensabileeee!
It is currently Sat Apr 21, 2018 2:55 am

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: How how how ?
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 11:58 am 
Offline
Someone..

Joined: Sun Jul 02, 2006 10:24 am
Posts: 8
Location: Croatia
I can play a match but i cant control the palyers i can only watch the match i have set the controls and i now what is up ,down, righ.... but i can't control the players the teams are played by PC also it is CPU how can i change this ?

_________________
I Am Nikica !
Image
Image
Image
Image
Image
Image


Top
   
 Post subject: Re: How how how ?
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 12:31 pm 
Offline
Chapman's successor
Chapman's successor
User avatar

Joined: Wed Dec 29, 2004 1:14 pm
Posts: 755
Location: Turin, Italy
Nikica wrote:
I can play a match but i cant control the palyers i can only watch the match i have set the controls and i now what is up ,down, righ.... but i can't control the players the teams are played by PC also it is CPU how can i change this ?


You should select one red (computer controlled) team and one blue (human controlled) team.


Top
   
 Post subject: buttons
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 12:41 pm 
for what are the a button and for waht b button


Top
   
 Post subject: Re: buttons
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 1:08 pm 
Offline
Chapman's successor
Chapman's successor
User avatar

Joined: Wed Dec 29, 2004 1:14 pm
Posts: 755
Location: Turin, Italy
Nikica(not loged) wrote:
for what are the a button and for waht b button


a: passing &shooting
b: slow motion during replays


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 2:00 pm 
how can i change how much players are on the field?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 2:13 pm 
Offline
Chapman's successor
Chapman's successor
User avatar

Joined: Wed Dec 29, 2004 1:14 pm
Posts: 755
Location: Turin, Italy
Nikica(not loged) wrote:
how can i change how much players are on the field?


What do you mean?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 6:40 pm 
It says that you can play with 32 players how can i change this?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 6:56 pm 
Offline
Chapman's successor
Chapman's successor
User avatar

Joined: Wed Dec 29, 2004 1:14 pm
Posts: 755
Location: Turin, Italy
Nikica(not loged) wrote:
It says that you can play with 32 players how can i change this?


You can have up to 32 players in each team.
But you cannot change the number of players in the field.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 7:08 pm 
oh so and i love the game it is the best game on the world i am waiting for beta 0.73(whan it comes?) and for the first final version 1.0


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited